ervaringen

Wat zeggen cliënten?

Weer gezonder en vitaler verder

Mede dankzij Helene zijn een aantal zaken duidelijk geworden met betrekking tot mijn gezondheid. Inmiddels met een gestructureerde en onderbouwde planning weer goed op weg om met vertrouwen de toekomst in te gaan. Helene heeft veel kennis van zaken en zo iemand heb je echt nodig om Vitaler te kunnen leven, zowel fysiek, mentaal als qua voeding/supplementen.

H. Nouwens

22 augustus 2021

Super

Ik kan iedereen een traject bij VitalZijn aanbevelen. Na jarenlange buikklachten, waar de huisarts niets mee kon, ben ik bij Vitalerzijn terecht-gekomen. Het gaat nu zoveel beter! Eindelijk duidelijkheid over wat er aan de hand is, waarom ik zoveel last van mijn buik had en wat het effect daarvan op mijn welbevinden is. Een duidelijke plan van aanpak is gemaakt en het gaat nu zoveel beter!
De begeleiding door Helene is deskundig en persoonlijk. Ze is een warme persoonlijkheid, ze heeft enorm veel kennis, ze heeft een luisterend oor en staat altijd voor je klaar! Ik ben heel erg blij dat VitalerZijn op mijn pad is gekomen!

Ineke

26 mei 2020

Ervaringen vitaler zijn

Via een Groupon aanbieding kwam ik denk ik 2 jaren geleden met vitaler zijn in contact. Meteen had ik al een goed gevoel toen ik de site bekeek. Toen ik Helene belde en toelichtte wat mijn klachten waren, merkte ik al snel dat Helene behulpzaam was. Dus maakte ik een afspraak. Het behulpzame en warme gevoel was tijdens de intake en consult ook zeker aanwezig weer. Alle tijd werd er genomen en ik voelde mij op mijn gemak en gehoord.

De scan gaf aan waar ik last van had. En alles bleek te kloppen. De vitamines en mineralen tekorten waren overduidelijk en later ook in het bloed te zien. Naar meerdere scans en behandelingen, kwamen er wat verbeteringen gelukkig. Hopelijk kan ik binnenkort ook weer een afspraak in plannen.

Renske en Jan (dochter en vader)

vervolg

Toen mijn vader te horen kreeg dit jaar, dacht ik en voelde ik meteen dat mijn vader naar Helene/ VitalerZijn beter moest gaan voor alternatieve behandelingen. Zo gezegd zo gedaan. Ook mijn vader voelde zich welkom en had een fijne ervaring met Helene. De scans gaven duidelijk aan wat er in zijn lichaam speelde. En daarop werd hij behandeld. De keren erop was er zeker veranderingen te zien in de scan. Maar ook in het ziekenhuis kregen we positief nieuws.

VitalerZijn is een aanrader voor iedereen die kampt met gezondheidsklachten, lichamelijk of psychisch! Bedankt Helene en tot snel!

Renske en Jan (dochter en vader)

25 mei 2020

Aanrader!

Leren doen we door vallen en opstaan.

Ik ben de laatste jaren diversen obstakels tegengekomen op mijn weg
en dan…
Is er Lenn!

Rust. Ruimte. Stilte. Luisteren. Praten. Begeleiden. Troosten. Ondersteuning. Inzichten
En dan…
Kan ik weer door!

Silvia

30 april 2019

Het geeft mij meer inzichten en rust

Gisteren bij Lenn geweest en de gesprekken met haar geven mij veel meer inzichten en rust in m’n leven. Ze komt met goede ideeën en het is direct toepasbaar in de praktijk.

Dandra

5 maart 2019

Goed gevoel

Vandaag mijn 2e consult gehad voor een Bioscan en de uitslagen waren erg goed. De orthomoleculaire supplementen hebben goed hun best gedaan. Ik krijg goede uitleg over de behaalde resultaten en er wordt alle tijd voor me genomen. We zijn er nog niet, maar ik denk wel dat alles goed gaat komen en dat ik straks weer heerlijk in mijn vel zit.

Lilian Hills

30 november 2018

Bioscan

Ik was zeer tevreden over het consult en de bioscan.
Fijne uitslagen waar je verder mee kan.
Het was duidelijk en ze nam alle tijd voor mij.
Ook al was ik zelf te laat, omdat ik het niet kon vinden (wel op tijd aangereden;))
Dit vond ik super lief, omdat ik met een fijn gevoel en duidelijke uitslagen naar huis kon.
Dit is zeker een aanrader voor iedereen!

Renske

17 mei 2018

Zeker de moeite waard!!

Eindelijk iemand die luistert en goed advies geeft, zeker de moeite waard!!

Patrizia

17 oktober 2017

Ervaring Bioscan – Bodyscan

Na het beantwoorden van enkele vragen werd de Bodyscan gedaan. Het geheel gebeurde op een prettige en ontspannen manier, waarna ook nog de resultaten besproken werden. Met hierbij vooral aandacht voor de gevonden afwijkingen. Het samenvattend verslag met de bijbehorende adviezen geven mij toch wel een goed inzicht in de gebieden waar het bij mij qua gezondheid niet zo goed zit, en waar ik door deze Bodyscan wel verbetering in aan kan brengen. Het geheel vond ik toch uitermate nuttig, en voldeed aan mijn verwachtingen.

N.Leukel

21 augustus 2017

Bodyscan

Super tevreden. Duidelijke uitleg ! Echte aanrader.

Angelo H.

15 juli 2017

Goede adviezen

Gistermiddag samen met mijn moeder geweest voor de bio-scan. Wat we ervan verwachte was dat we in een scan moesten, maar dit was niet het geval. Het was veel interessanter! Eerst een aantal vragen gekregen over vanalles, en daarna een uitdraai van erg veel waardes in je lichaam. We zijn erg veel te weten gekomen en gaan er ook zeker iets mee doen!
Dankjewel voor de goede adviezen!

Britt

9 juli 2017

Aan een ieder aan te bevelen

Ik ken Lenn al heel wat jaren en heb haar altijd een fantastisch persoon gevonden. Via de Groupon actie ben ik wederom bij haar terecht gekomen voor een Bio Scan. Nog steeds vind ik Lenn een fantastische therapeut en een fantastisch mens. Lenn heeft tijdens de sessie naar het geheel gekeken en uitgebreid vragen gesteld die er volgens haar toe doen. In al die jaren dat ik Lenn ken heeft zij altijd gestudeerd en dat resulteert in een brede kennis. Lenn heeft een goed oor en vangt tussen de regels veel op, dat ervaar ik al jaren als zeer prettig. Ik kan Lenn aan een ieder aanbevelen.

Carla van der Heijden

9 juli 2017

BioScan

Ik vond het best interessant en heb een goed advies gekregen.

Rui V.

8 juli 2017

BioScan

Professioneel, vakkundig en to the point. Ga zeker terug.

Lukia T.

1 juni 2017

Een fantastische therapeut.

Ik kwam voor een bio-scan en dus een ander doel. Lenn kijkt naar het geheel tijdens deze sessie en vraagt uitgebreid naar alles wat er volgens haar toe doet. Ze heeft een brede kennis en ik heb veel goede tips van haar gekregen. Haar empathisch vermogen en goede luisterhouding heb ik als prettig ervaren en kon hierdoor mijn gevoelens gemakkelijk uiten. Een fantastische vrouw die ik iedereen kan aanraden.

Az-Eddine

3 februari 2017

Top!

Voor een betaalbare Bioscan bij Lenn terecht gekomen.
Professioneel, gedreven, ze gaf me veel praktische tips mee waar ik ook echt wat mee kan.
Ook absoluut het gevoel van gehoord en gezien te zijn.. zo belangrijk.
Ik kom zeker bij haar terug!

Els Bruin

3 februari 2017

Goed ontvangen.

Werd goed ontvangen en behandeld.

Tiny S.

8 januari 2017

Professioneel en goed !

Professioneel en goed !

Simone L.

22 oktober 2016

Persoonlijk, begripvol

Persoonlijk, begripvol

Jeroen B.

2 oktober 2016

Prima. Duidelijke uitleg en advies.

Prima. Duidelijke uitleg en advies.

Ad V.

20 september 2016

Bioscan

Vanmiddag een Bioscan en een adviesgesprek met Lenn gehad.
Het was een prettig gesprek en ik ga zeker iets met het advies van Lenn doen.

Merel

20 september 2016

Prima ! Aan te raden !

Prima ! Aan te raden !

Angelique D.

10 september 2016

Een aanrader!

Vorige week heb ik een Bioscan bij Lenn gedaan en was erg benieuwd wat zo’n scan zou opleveren. Je wordt eenvoudig aangesloten door gedurende 1 minuut een probe vast te houden. In die minuut wordt je hele lichaam gescand. Het apparaat wist feilloos enkele (bij mij bekende) probleemgevallen te herkennen. Het vitamine/mineralen niveau (tekort of teveel) wordt ook gemeten. Lenn kan ook zorgen voor een persoonlijk uitgebalanceerde multivitamine om deze op het goede niveau te brengen. De uitslagen van de bioscan hebben we uitgebreid besproken en dankzij de uitstekende kennis van Lenn een oplossing gevonden. Over enige tijd maken we weer een bioscan om te kijken of de situatie verbeterd is.

Al met al een heel mooie ervaring van wat zo’n Bioscan voor resultaten oplevert ….

Een aanrader !

Joop

30 augustus 2016

9 + 13 =

× WhatsApp chat; Waar kan ik je mee helpen?