Mogelijkheden

      consult

Wat doe ik?

Ik heb een uitgebreid arsenaal aan onderzoeksmogelijkheden en zal alles in het werk stellen om je gezondheid te optimaliseren en je lekkerder in je vel te laten zitten.
Bij onze trajecten begin je met de intake, waarna er diverse onderzoeken plaatsvinden. Daarna starten we met de behandeling, die op maat wordt gemaakt.

Intake

De intake bestaat uit vragenlijsten en vragen gesteld door de behandelaar, om zodoende een inzicht in de klachten te krijgen. De vragenlijsten kunnen van tevoren worden opgestuurd. Bovendien is het handig om recente onderzoeksresultaten mee te nemen.

Onderzoeken

Er zijn diverse onderzoeksmethodieken binnen Voortcenter.
Ik noem hieronder de belangrijkste.

Serum

Bij Voortcenter in de praktijk kan serum (bloed) worden afgenomen. Het serum wordt geprepareerd afgeleverd bij een regulier geavanceerd laboratorium. Het is mogelijk het serum op diverse reguliere parameters te testen.

Voordat klachten en ziekten zich manifesteren, kunnen al verstoringen in het bloed worden gedetecteerd. Tevens kunnen we het bloed bekijken op diverse metabolische verstoringen.
Het meten van de dit serum heeft daarom een ​​belangrijke preventieve en diagnostische rol.

Serummetingen dragen ook bij aan de follow-up van een cliënt en kunnen worden gebruikt om de effecten van een therapie te controleren.

Ontlasting

Bij chronische en vage maag-darmklachten en/of vermoeidheid, huidklachten en hormonale disfuncties geeft een ontlastingsonderzoek snel aan of deze veroorzaakt worden door een verstoorde darmflora, een verzwakt afweersysteem, ontstekingen en/of een voedselallergie.
Op basis van de uitkomsten van deze ontlastingsscreening wordt een behandelplan of vervolgonderzoeken voorgesteld om de oorzaken van de klachten te verhelpen.

Urine

Vanuit de urine kunnen er diverse onderzoeken gedaan worden.
Bijvoorbeeld voor:

    • abnormaliteiten in het metabolisme van organische zuren, waardoor de energiestofwisseling verstoord is en er diverse klachten kunnen ontstaan,
    • werking van de schildklier,
    • kryptopyrrol check, bij B6 en zink deficiëntie,
    • etc.

Speeksel

In de praktijk zijn er ook mogelijkheden om via het speeksel info te krijgen over de gezondheidsstatus van de cliënt. Er zijn diverse waarde-metingen die het meest accurate beeld laten zien, vanuit speekselafname.

8 + 6 =

× WhatsApp chat; Waar kan ik je mee helpen?